HET LEUKSTE CREATIEVE SPEELGOED VIND JE OP ONZE WEBSITE!

Creatieve speelgoed

Niks is leuker dan te zien dat jouw kind zich creatief aan het ontwikkelen is. Denk maar eens aan die mooie kleiwerken die hij/zij gemaakt heeft op school, de mooie tekeningen voor je verjaardag of de creatieve knipsels voor Moederdag of Vaderdag. Om deze creativiteit te stimuleren of in stand te houden kun je bij Speelgoed International fantastisch creatief speelgoed kopen. Daarnaast helpt spelen met creatief speelgoed ook nog eens met de ontwikkeling van het kind. Creatief speelgoed draagt namelijk bij aan de kleurherkenning en de fijne motoriek, wat later in het leven erg belangrijk kan zijn. Ben jij op zoek naar leuk creatief speelgoed? Neem dan snel een kijkje bij Speelgoed International!

Schilderen en tekenen

Iedereen heeft wel eens geschilderd of getekend in zijn/haar jeugd. Je kunt ervoor kiezen om je kind alleen te laten schilderen, met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes of je kiest ervoor om zelf lekker mee te doen! Op deze manier is schilderen niet alleen goed voor de ontwikkeling van de creativiteit van je kind maar ook nog eens voor de ontwikkeling van de sociale vaardigheden. Uiteraard heb jij creatief speelgoed nodig om te schilderen. Denk maar aan verf, glitters, stempels, verfsets of een complete schilderopdracht als schilderen op nummer.

Bouwen en knutselen

Om te gaan knutselen en bouwen kun jij ook allerlei verschillende soorten creatief speelgoed kopen. Denk maar aan handige knutsel- of bouwmaterialen als klei, stiften, strijkkralen en nog veel meer! Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om complete bouwpakketten te kopen voor jouw kind. Deze bouwpakketten bevatten alle items die nodig zijn om succesvol iets te bouwen en zijn daardoor een gemakkelijke oplossing voor een leuk cadeau. Ben jij benieuwd naar welke knutselspullen of bouwpakketten er allemaal te koop zijn? Kijk dan nu snel op de website van Speelgoed International! 

Vragen? Neem dan contact met ons op.